Een afscheid in stijl

De Schola Cantorum Karolus Magnus zingt de eenstemmige gregoriaanse muziek die sinds de vroege Middeleeuwen in kerken en kloosters heeft geklonken. De verstilde, meditatieve en vertroostende gregoriaanse gezangen, die de eeuwen in zich bergen, lenen zich bij uitstek voor een uitvaart.

Het is steeds gebruikelijker dat wij tijdig nadenken over de vormgeving van onze eigen uitvaart en onze wensen daaromtrent vastleggen. Goed te weten dat ook de zang door Schola Cantorum Karolus Magnus deel kan uitmaken van uw specifieke wensen. De Schola zingt niet alleen in uitvaartplechtigheden in kerk of crematorium, maar is ook inzetbaar op andere plekken waar het afscheid plaatsvindt, zoals natuurbegraafplaatsen.

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om uw wensen met ons te bespreken.

 

Praktische zaken
De dirigent overlegt met nabestaanden en voorganger over de gezangen die voor de uitvaart gekozen worden.

In het geval van een kerkelijke uitvaart zingen wij met vijf tot tien zangers. Wij zijn dan gekleed in zwart kostuum of rode tunica, al naar gewenst. Kosten vanaf € 500.

 

Nu volgen enkele voorbeelden van gezangen zoals wij die regelmatig bij een uitvaart ten gehore brengen. Ze staan ook op onze cd met requiemgezangen: ‘Media Vita’ — die u eventueel ter nagedachtenis aan uw familie aan zou kunnen bieden.

 

Hier kunt u enkele persoonlijke reacties lezen.

 

VIA DEZE LINK kunt u vragen stellen of een verzoek doen in verband met een komende uitvaart of afscheidsviering.